109A, Regat seri Cempaka,
Taman Cempaka, 31400 Ipoh, Perak.
019 5509459
hello@thekieystudio.com
thekieystudio@gmail.com

Ini Peta Wifi dan Password Ratusan Lapangan Terbang Seluruh Dunia

Ini Peta Wifi dan Password Ratusan Lapangan Terbang Seluruh Dunia
by

Siapa yang tak gembira bila dapat connection wifi terutama sekali bila kita ada di negara orang. Nak buat roaming memang mahal tak termampu kita nak bayar nanti. Internet ni dah jadi satu keperluan kepada kita sekarang. Selalunya bila sampai je kat mana-mana lapangan terbang perkara pertama kita buat adalah menghubungi yang tersayang bagi tahu kita dah sampai atau mungkin hubungi mereka yang akan mengambil kita di lapangan terbang.

Tapi kalau dah sampai ke negara orang? Nak taknak kena pakai wifi lah kan? Haaa, ni berita gembira paling menggembirakan kami nak share. Di bawah ni adalah peta wifi dan password di ratusan lapangan terbang seluruh dunia. Hanya click sahaja pada simbol kapal terbang kalau nak tahu okay?

Kredit: Aimi Nordin

Sumber: BussinessInsiderMY


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *